lauantai 4. heinäkuuta 2009

Suomen kesässä

Pieni kesäinen tervehdys on tämä Parikkalassa hääkahvipöytää 4.7.2009 koristanut kukka-asetelma. Kauniita ovat kukat maljakossa, mutta kaunis on myös Suomen kesäinen luonto!


Ei ole ehtinyt kesän kiireissä blokiin kirjoittelemaan. Silti muutama kuva pitää ehtiä terveisinä tännekin laittamaan. Kaksi- ja nelipyöräisillä kulkuneuvoilla on tullut ajeltua katselemassa Suomen suvea 2009. Perhejuhlat ovat myös osa suomalaista kesää. Niistäkin kuvien joukossa on pari otosta.


Kuopion Rauhalahdessa kokoonnuttiin Japsistarat-motoristijoukolla, joka on eräs vanhojen moottoripyörien harrastajien ryhmä. Kiteeltäkin sinne lähdettiin ja tässä majassa levähdettiin kesäinen yö 12-13.6.2009.

Kuopion torin kupeella 13.6.2009 nähtiin suuri kokoelma vanhoja japsimotskareita. Tässä on Honda "Tuuttien" rivistö. Yhteensä niitäkin oli paikalla viitisenkymmentä.

Hakorakentaja Esa Heiskasen uskomaton työn tulos on HakoApajan Aihkituvat-hirsikylä, joka on rakennettu järvenpohjasta nostetuista ikimetsän puista, joilla on ikää jopa 4000 vuotta. Myös vanhoista uittopuomeista ja Saimaalta ylösnostetuista uppotukeista on tehty vaikuttavia hirsirakennuksia. Kannattaa suunnata Rantasalmelle ihmettelemään. Yksi kuva antaa vain kalpean näytteen suuresta ja edelleen työn alla olevasta massiivisesta kokonaisuudesta. 1.7.2009.

Kontiolahden Selkie on eräs maisemakylien parhaista Pohjois-Karjalassa.
Kesäkuun loppupuoli 2009.

Kesän kauneutta Itä-Savossa. Oravin museokanava 1.7.2009.

Tyttärentytär rippilapsena Ruotsinpyhtään kirkossa viikko jälkeen juhannuksen.

Heinäkuiset kirkkohäät Parikkalassa, yksi kesäinen juhla 2009.







1 kommentti:

  1. Mukava nähdä, että olet yhä hyvissä voimissa...

    Kiitos kuvista, olivat mielenkiintoisia.

    VastaaPoista